top of page

POLITICA COOKIES

Introducere

Bine ați venit pe site-ul INPLAST BD S.R.L. Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea vizitatorilor noștri. Această politică de confidențialitate explică ce tipuri de informații personale colectăm și cum le folosim.

Ce informații colectăm?

Putem colecta, stoca și folosi următoarele tipuri de informații personale:

  • Informații despre computerul dvs., vizitele și utilizarea acestui site web (inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul de browser, sursa de referință, durata vizitei și numărul de vizualizări ale paginii);

  • Informații pe care ni le furnizați pentru a vă abona la serviciile noastre de e-mail;

  • Orice alte informații pe care alegeți să ni le trimiteți.

Cum folosim informațiile personale?

Informațiile personale furnizate vor fi folosite în scopurile specificate în această politică de confidențialitate sau în paginile relevante ale site-ului web.

Putem folosi informațiile personale pentru a:

  • Administra site-ul web;

  • Îmbunătăți experiența dvs. de navigare prin personalizarea site-ului web;

  • Trimite comunicări de marketing legate de afacerea noastră care credem că v-ar putea interesa.

Securitatea datelor dvs.

Vom lua măsuri tehnice și organizatorice rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea abuzivă sau alterarea informațiilor dvs. personale.

Modificări

Putem actualiza această politică de confidențialitate din când în când prin publicarea unei versiuni noi pe site-ul nostru. Ar trebui să verificați această pagină ocazional pentru a vă asigura că sunteți de acord cu eventualele modificări.

Contact

Pentru orice întrebări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile furnizate pe site-ul nostru.

bottom of page