top of page
InPlast.webp

DESPRE NOI

30 de Ani de Experiență in Industrie

Înființată în 1993, Societatea Comercială INPLAST BD S.R.L. a acumulat peste trei decenii de experiență în fabricarea reperelor industriale din polietilenă și poliamidă. Cu o abordare inițială axată pe lucrări de mică amploare, am câștigat încrederea clienților noștri prin calitatea și seriozitatea cu care am tratat fiecare proiect. Astăzi, suntem un nume de referință în industrie, colaborând cu beneficiari reprezentativi la nivel național.

Adaptabilitate și Inovație în Tehnologie

Una dintre forțele noastre constă în capacitatea de a ne adapta rapid la cerințele în continuă schimbare ale pieței. Ne concentrăm pe utilizarea tehnologiei avansate, inclusiv mașini de injecție de înaltă performanță, pentru a răspunde nevoilor complexe ale clienților noștri. Această adaptabilitate ne-a permis să lucrăm la proiecte cu un grad sporit de dificultate și să introducem materiale și tehnologii noi în procesul nostru de fabricație.

Angajamentul Nostru față de Calitate și Sustenabilitate

La INPLAST BD S.R.L., calitatea nu este doar un cuvânt de ordine, ci un principiu fundamental care ghidează toate aspectele activității noastre. În plus, ne angajăm să operăm într-un mod care respectă mediul înconjurător și să asigurăm protecția muncii pentru toți angajații noștri. Această abordare holistică ne ajută să ne consolidăm poziția pe piață și să oferim produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate.

masini-injectie-2.webp

Arhitectura Organizațională Optimizată

INPLAST BD S.R.L. operează cu o structură organizațională meticulos proiectată, care nu doar îndeplinește, dar și depășește cerințele standardului SR EN ISO 9001:2008 pentru Sisteme de Management al Calității. Această structură, împreună cu un personal calificat, asigură o implementare eficientă și eficace a activităților noastre de bază, care includ fabricarea reperelor din polietilenă și poliamidă pentru diverse sectoare industriale. Relațiile de subordonare și responsabilitățile funcționale sunt clar definite, garantând astfel o coordonare și o execuție impecabile ale tuturor operațiunilor noastre.

bottom of page